Ştergătoare neabsorbante

Combo


Combo este un ştergător extreme de durabil pentru o durată lungă de exploatare necesar în condiţii interioare precum si exterioare. Design-ul deschis al lamelelor permite murdăriei să cadă printe ele. Funcţional ştergătorul Combo opreşte murdăria, nisipul, rămăşitele de pe talpă pe toată suprafaţa de la intrare. Combo prevede perierea precum si reţinerea murdăriei de pe talpa încălţămintei. Având o structură deschisă este rezistent la trafic intens. Combo este uşor de manipulat şi de rulat pentru menţinere şi curăţare.


Lamele modulare interconectabile
Lamelele Combo sunt foarte uşor de tăiat ca să se aranjeze după formă şi mărime. Pot fi instalate în minute fără a folosi instrumente speciale. Conectând lamelele între ele permite crearea unui ştergător de orice lungime şi lăţime.


Uşor de întreţinut
Ştergătorul Combo este uşor de curăţat, aspirândul sau curăţândul pe dedesubt cu furtunul. Este uşor de rulat pentru al întreţine. Murdăria care cade printe lamele poate fi simplu de aspirat sau curăţat de pe podea rulândul.


Drenaj excelent şi suprafaţă antiderapantă
Structura suprafeţei ştergătorului Combo este antiderapantă şi îi oferă un maxim drenaj. Construcţia deschisă permite drenajul apei la traversarea ştergătorului, acordând o suprafaţă sigură şi uscată.


Accesorii

Ramă plastic 16 mm
Rama din plastic pentru ştergătorul Combo este special proiectata pentru a nu împiedica circulaţia.

Material: PP/cauciuc, rezistent la UV;
Lungime: 300 cm;
Înălţime: 16 mm;
Greutate: 290 g/m;
Culoare: gri.