Covoraşe personalizate

Graphic Inlay®

 

Unde poate fi utilizat Graphic Inlay®

Covorasul Graphic Inlay® este utilizat acolo unde sunt nevoie de standarde inalte, daca pe primul plan se pune aparenta exterioara: la intrari in oficii societati de rang inalt, in cabinetele de juristi, directori, in orice loc unde proprietarul doreste sa-si mentina imidjul sau.

Graphic Inlay® este o conbinatie dintre confort si bun gust. Fiecare covoras este confectionat conform comenzii inividuale ale clientului si bucura trecatorii cu culorile sale vii.

Pe langa toata aceasta nu trebuie sa uitam functionalitatea Graphic Inlay®, 100% naylon rasucit ideal indeparteaza murdaria si umezeala de pe incaltamintea vizitatorilor, oferand curatenie in cele mai prezentabile locuri in cladire.


Calitatea Kleen-Tex

Acest covoras este confectionat manual cu cea mai mare staruinta. Elemente din design sunt taiate din tesaturi vopsite din timp si cu staruinta sunt imbinate de lucratori profesionisti. Baza covorasului este fabricata dintr-un cauciuc nitrilic de cea mai buna calitate, care 100% rezistenta la spalari intense. Datorita acestuia, covorasul va sta nemiscat pe podea, protejand pardoseala si nu aluneca, iar marginile de cauciuc nu se rasucesc la rece. Marginile sunt create in asa fel, ca de covoras sa nu te poti impedica si faptul ca e facut din cauciuc nitrilic previne ruperea lor. Jet Print™ - este un covoras durabil, design-ul caruia mult timp il va bucura pe fiecare client


Servicii pentru Graphic Inlay®?

Daca ati cumparat un covoras GI trebuie sa stiti ca deservirea lui este foarte importanta. Din momentul proiectarii, productiei, amplasare si pana la prima curatare este neaparat necesara colaborarea cu profesionistii. Firma noastra specializata se ocupa si de curatarea covoraselor. Angajatii nostri vor avea grija ca Covorasul dumneavoastra GI sa corespunda cerintele dvs. nu numai estetic dar si functional, oferind curatenie si o impresie buna la intrare in cladire.


Culori

Firma producatoare Kleen-Tex ofera o gama larga de culori aprinse, colorate in masa. Se pot combina pe covoras pana la 6 culori, unde se poate reproduce aproape orice logo sau desen.

002 Bronze 004 Peach 005 Coffee 012 Slate 013 Holly
014 Cool Grey 016 Moss 018 Lavender 029 Bay Blue 040 Scarlet
043 Violet 047 Smokey Mount 105 Citrine 111 Wedgewood 134 Regal Red
155 Grass 157 Sahara 175 Gold 178 Pearl 474 Ocean Blue
610 Orange 612 Lemon 858 Navy 869 Evergreen 875 Black
880 Burgundy 952 Chocolate 959 Taupe 964 Terracotta

Dimensiuni standard:

  • Latime: 85, 115 si 150 cm cu margine inclusa
  • Lungime: pana la 400 cm
  • Alte dimensiuni sunt disponibile la comenzi speciale