Covoraşe personalizate

Jet Print™

 

Unde pot fi folosite covorasele Jet Print™

Acest covoras este mai mult decat garantia curateniei. Cel mai des ele sunt folosite in oficii, banci, magazine, centre expozitionale si alte locuri unde e necesara expunerea logoului firmei. Companiile iau o alta infatisare exterioara, daca in incaperi se afla amplasate covorasele care le mentin imidjul corporativ.


Jet Print™ – covorasul cu o functie dubla

Covorasele Jet Print™ indeplinesc doua functii concomitant – retin murdaria si atrag atentia. Partea superioara este compusa din 100% naylon rasucit, care are capacitatea de a mentine praful, iar baza din cauciuc nitrilic este rezistenta la uleiuri, bacterii si minimalizeaza alunecarea covorasului. Proprietatile adaugatoare ale covorasului se determina prin aceia ca se fabrica cu ajutorul tehnologiei grafice asistate de calculator utilizand pana la 16 culori (din 40 existente). Datorita acestei tehnologii exista posibilitatea de a reda cele mai mici detalii si linii, deaceia pe covoras se poate imprima orice logo care il iventeaza clientul.


Calitatea Kleen-Tex

Baza covorasului este fabricata dintr-un cauciuc nitrilic de cea mai buna calitate, care 100% rezistenta la spalari intense. Datorita acestuia, covorasul va sta nemiscat pe podea, protejand pardoseala si nu aluneca, iar marginile de cauciuc nu se rasucesc la rece. Marginile sunt create in asa fel, ca de covoras sa nu te poti impedica si faptul ca e facut din cauciuc nitrilic previne ruperea lor. Jet Print™ - este un covoras durabil, design-ul caruia mult timp il va bucura pe fiecare client


Paleta de culori

Covorasul Jet-Print™ poate fi confectionat intr-o gama de 16 culori (din 40 existente). Atentie: culorile de mai jos se pot deosebi de mostrele originale. Rugam apelati la noi pentru a comanda mostrele originale.


Dimensiuni standard:

  • Latime: 60, 75, 85, 115, si 150 cm cu margine inclusa
  • Lungime: pana la 400 cm
  • Alte dimensiuni sunt disponibile la comenzi speciale
  • Comanda minima 2m2