Covoraşe pentru băi sau alte medii umede

Lagune


Covorasul interconectabil Lagune pentru suprafete umede este ideal in jurul bazinelor de inot, pentru dusuri, statiuni balneare, saune, camere de schimb, bai, balcoane s.a. Proiectul unic permite scurgerea cu usurinta a apei, furnizand o suprafata rezistenta la alunecare, sigura si uscata. Lagune este calda si confortabila si ideala pentru mersul descult.


Covoras modular, usor de asamblat
Placile modulare de Lagune pot fi asamblate intr-o gama larga de modele si forme. Covorasul modular va permite economic sa creati suprafete de orice lungime, latime sau forma. Lagune este o metoda ideala de a acoperi suprafete mari sau neregulate. Placile modulare au un sistem de prindere performant ce permite sa se conecteze intre ele cu usurinta.


Usor de curatat
Covorasul Lagune este usor si ieftin de curatat pur si simplu stergand cu mopul peste el sau dand cu jet de apa sub el. Avand greutate specifica mica, Lagune este usor de manevrat si poate fi rulat cu usurinta pentru intretinere. Murdaria care cade printre covoras la fel este usor de strans (curatat), ridicandul de la podea.


IGIENIC
Lagune este tratat cu un aditiv antimicrobian pentru protectia impotriva cresterii de mulaj (mould), mucegai, ciuperci, si mirosul cauzat de germeni. Lagune este proiectat sa impedice dezvoltarea si cresterea de bacterii sis a reziste deasemenea la uleiurile de corp si chimicale.


Suprafata sigura si antiderapanta
Lagune ofera un drenaj exceptional si confortul in intregime a acoperirii (covorasului) modulare. Proiectul curbat a suprafetii promoveaza drenajul imediat. Constructia partii posterioare permite traversarea apei prin covoras, asigurand suprafata sigura si uscata. Butonasele moi si antiderapante de pe suprafata covorasului ofera comoditate (confort) pentru piciorul gol.


Date tehnice
Material: Vinil tratat antibacterial rezistent la raze UV. 100% reciclabil.
Dimensiunea modulului: 200 x 200 mm;
Inaltime: 9 mm;
Greutate: 4.1 kg/m²;
Rezistenta la temperature: - 20ºC…..+70 ºC;
Culori: Albastru inchis, blue pastelat, gri inchis, verde ocean, bej, roz antic;
Rezistenta bacteriala: fara cresteri.