Covoraşe personalizate

Magic Mat™

 

Unde pot fi folosite covorasele Magic Mat™

Covorasul Magic Mat™ - acesta nu inseamna numai curatenie, ci si o modalitate inedita de a face reclama sau mentinerea imidjului companiilor. Covorasul poate fi folosit in oficiu, la intrari in magazine, restaurante si hotele, da un design atragator interiorului si are grija de curatenie in interior.


Magic Mat™ – covorasul cu o functie dubla

Magic Mat™ indeplineste doua functii concomitant – strange murdaria si praful de pe talpa incaltamintei a oamenilor care intra si atraf atentia asupra lui. Partea superioara este compusa din nylon 100%, imprimat dupa tehnica JetPrint, iar baza (partea dorsala) este compusa din dintr-un amestec special din PP (polihlorvinil) si cauciuc, care ii confera o rezistenta garantata.

Pentru proiectarea acestui tip de covoras se utilizeaza pana la 16 culori din cele 40 existente, iar datorita intrebuintarii inaltei tehnologii de imprimare, comandata de calculator se poate primi umbre si linii subtiri. Covorasul Magic Mat™ este un rezultat inemaginabil peste tot unde covorasele sunt supuse murdariei intense iar curatarea lor nu poate fi supusa spalarii in masini de spalat industriale.


Calitatea

Covorasul Magic Mat™ are baza compusa din polihlorvinil si cauciuc. Aceasta combinatie ii confera o oarecare elasticitate si rezistenta. Unghurile covorasului nu se indoaie, iar marginile solide nu se misca si nu se rup, datorita acestui fapt – sta plan pe podea si nu se poate impedica.


Paleta de culori

Covorasul Jet-Print™ poate fi confectionat intr-o gama de 16 culori (din 40 existente). Atentie: culorile de mai jos se pot deosebi de mostrele originale. Rugam apelati la noi pentru a comanda mostrele originale.


Dimensiuni standard:

  • 45 x 75 cm
  • 85 x 60 cm
  • 85 x 120 cm
  • 85 x 150 cm
  • 115 x 175 cm
  • Comanda minima 2m2