Ştergătoare neabsorbante

Patrol


Ştergătorul Patrol este special proiectat ca fiind atractiv şi să cureţe efectiv la intrările cu trafic intens: Mall-uri, hotele, centre comerciale, aeroporrturi, şcoli etc. Patrol este extrem de durabil pentru o durată de exploatare îndelungata în condiţii interne precum şi externe. Patrol ofere performanţe excelente pentru circulaţie intensă şi cu cărucioare încărcate.


Ştergătorul Patrol reţine (opreşte) murdăria, nisipul, noroiul pe toată suprafaţa de intrare înainte de a intra în clădire. Mai puţină murdărie în clădire înseamnă costuri mai mici de întreţinere şi probabilitate redusă a cheltuielilor la alunecări şi căderi.


Patrol la rola
Patrol este livrat la rolă şi este rapid şi uşor de instalat. Patrol este ideal pentru acoperirea suprafeţelor mari cu un singur ştergător. Rolele sunt deasemenea uşor de tăiat ca să se aranjeze după mărime şi formă. Rolele pot fi instalate în minute fără folosirea de unelte speciale. Rolele pot fi îmbinate între ele cu ajutorul unor conectori.


Design unic circular, uşor de întreţinut
Patrol este simplu de curăţat, întrucât are un design circular deschis şi este neabsorbant. Patrol este ieftin de curăţat cu aspiratorul sau cu jet de apă. Datorită greutăţii sale specifice mici este usor de rulat pentru al întreţine. Murdăria ce cade printre ştergător este simplu de adunat şi curăţat.


Drenaj excelent şi suprafaţă antiderapantă
Patrol are suprafaţă rezistenta la alunecare şi oferă drenajul maxim. Suprafaţa antiderapantă rezistentă pur şi simplu răzuieşte murdăria de pe talpa încălţămintei. Construcţia unică circulară permite apei să treaca prin ştergător oferind o suprafaţă sigură şi uscată.