Ştergătoare neabsorbante

Titan


Titan este un ştergător modular pentru diverse aplicaţii: clădiri publice, blocuri de apartamente, business centre, şcoli, grădiniţe, magazine, bănci etc. Titan este extrem de rezistent pentru o durată îndelungata de viaţă în condiţii de exploatare externe şi interne. Funcţional ştergătorul Titan opreşte murdăria, nisipul, rămăşiţele de pe talpa încălţămintei pe toata suprafaţa de la intrare. Titan este un ştergător modular destul de durabil, care poate fi asamblat într-o varietate largă de modele si forme. Titan are structură deschisă şi o suprafata sigură şi antiderapantă. Având greutate mică, este uşor de manevrat şi rulat pentru întreţinere şi curăţare.


Module interconectabile
Modulele Titan sunt foarte uşor de tăiat pentru a se adapta după mărime şi formă. Modulele pot fi instalate în câteva minute fără a folosi unelte speciale. Îmbinând modulele între ele e posibilă crearea unui ştergător de intrare de orice dimensiune.


Uşor de întreţinut
Ştergătorul Titan este ieftin de întreţinut şi curăţat cu jet de apă sau aspirândul. Cu greutatea sa uşoara este simplu de rulat pentru al intreţine. Murdăria căzută prin ştergător poate fi uşor de aspirat, ridicand-ul de la podea.


Un bun drenaj şi o suprafaţă antiderapantă
Titan are o suprafaţă rezistantă la alunecare şi oferă un drenaj maxim. Structura deschisa permite scurgerea apei prin stergător, furnizând o suprafaţă sigură şi uscată.


Material: PVC/NBR rezistent la raze UV. 100% reciclabil
Dimensiunea modulului: 400 x 100 mm
Înălţimea: 16 mm si 20 mm
Greutate:16 mm - 6.2kg/ m², 20 mm – 7.8 kg/ m²
Culori: negru, gri, teracotta
Rezistenţa la temperatură: -35 ºC - +70 ºC


Accesorii

Ramă plastic 16 mm
Rama din plastic pentru ştergătorul Titan este special concepută în formă de rampă pentru a nu împiedica mersul şi pentru a finisa suprafaţa ştergătorului. Este disponibil pentru condiţii interne şi externe.

Material: PP/cauciuc, rezistent la UV;
Lungime: 300 cm;
Înălţime: 16 mm;
Greutate: 290 g/m;
Culoare: gri.

Ramă de Aluminiu 16/20 mm
Suprafaţa înclinată a ramei minimalizează posibilitatea împiedicării în timpul traficului şi deasemenea reduce forţa de împingere a cărucioarelor. Rezistă la încărcături grele şi la trafic intens.

Material: aliaj de aluminiu;
Lungime: 300 cm;
Înălţime: 18 mm;
Greutate: 460 g/m;Opritoare Titan
Opritoarele sunt utilizate pentru a menţine ştergătorul nemişcat la podea. Dacă există riscul ca ştergătorul să se mişte din cauza încărcăturilor grele sau a cărucioarelor, instalarea opritoarelor previne deplasarea sau rotirea lui.

Material: naylon;
Diametru: 15 mm;
Înălţime: 16/20 mm;
Culoare: gri.