Categorii produse

Despre noiAcasa

Firma noastra se ocupa cu vanzarea, instalarea barierelor de praf (stergatoare profesionale), covorase personalizate, acoperiri pardoseli, in zone umede si uscate, covorase ergonomice pentru zone industriale, covorase antistatice pentru zone unde se utilizeaza aparatura electronica si electrica, materiale antiderapante pentru pardoseli si scari.

Noi colaboram cu firme straine specializate de ani de zile in aceste domenii din CE si SUA. Modul de alegere a barierei de murdarie inseamna nu numai mentinerea pardoselilor din incapere, dar si incaperea in sine, asa cum la micsorarea cantitatii prafului si a muradariei se mareste termenul de exploatare al incaperii. Aceasta micsoreaza cheltuielile de curatenie(pentru utilaje si personal) si imbogateste aerul din incapere, micsorand in asa mod procentul de imbolnavire a angajatilor, ridicandu-le productivitatea muncii. De aceea cea mai efectiva bariera de murdarie este aceea, unde se utilizeaza un sistem pe 3 nivele de stergatoare profesionale.
Firma noastra propune 3 trepte de retinere a murdariei, care se considera cele mai efective:
-1-a treapta de retinere: stradala, la intrarea in cladire;
-a 2-a treapta de retinere: holul intre strada si incapere (coridor)
-a 3-a treapta de retinere: coridor- zona interioara

diagrama


Zapada si particulele mari de murdarie se elimina la primul nivel, particulele emdii la al 2-lea, iar praful si nisipul la al 3-lea.
Pe langa aceasta, pentru o mai buna alegere a tipului de stergator, trebuie stiut numarul de vizitatori care intra zilnic in cladire, precum si dimensiunile intrarilor, unde va fi instalat stergatorul.
Pentru primul si al 2-lea nivel de curatare sunt recomandate stergatoarele care se monteaza afara, imediat in fata usii sii in hol, imediat dupa usa, unde retin majoritatea cantitatii de murdarie si apa. La ultimul nivel cele mai efective se considera covorasele care absorb ramasitele de praf si apa.